Skip to content

Yinyoga Roslagen

YinYoga Roslagen

”Jag försöker leva medvetet närvarande. Och får allt som oftast utmaningar att träna på! När jag är där, där i min kärna är allt gott nog”. Tacksamhet. Genom yinyogan och mindfulness landar man in i sig själv, i sin kropp, vilar och har tillit till återhämtning.

Susann Granström, webb-2

Suss Granström

Att över lång tid ha provat olika former av yoga har lett mig fram till yinyogan och det känns som jag har ”kommit hem”.

För mig är det tydligt att just den mjuka långsamheten, vilan och det prestationslösa i yinyogan verkligen ger effekt och tillsammans med mindfulness ger en mental helhet tillsammans med kropp och själ.

Yoga och mindfulness är mitt stora intresse, men jag har också ett annat yrkesliv. Jag arbetar med Hållbart ledarskap i företaget Granström Kommunikation.

Jag har den stora lyckan att få ägna mig åt något jag verkligen brinner för, att hjälpa människor och organisationer att må bättre, att utvecklas och nå sin fulla potential.

Något jag gärna och ofta ägnar mig åt är vandring, det är för mig meditation i rörelse. Jag känner också stor kärlek, glädje och inspiration när jag tillsammans med vår hund Stella utmanar oss i träning av olika slag. Att vara ett team med ett djur är något alldeles extra.