Yinyoga & Mindfulness – Bästa kombinationen!

 

Susann Granström, webb-3

FaR står för fysisk aktivitet på recept och ingår i FYSS som är en vetenskaplig dokumentation som visar att motion både förebygger sjukdomar och fungerar som behandling för en mängd sjukdomstillstånd.

Genom att kombinera yinyoga och mindfulness integrerar vi verkligen kropp och själ. Övningarna kräver ingen förkunskap, alla kan vara med. I yinyoga och mindfulness är det inte bara kroppen som stretchas, vi mjukar även upp vårt medvetande.

Med mindfulness lär man sig att relatera direkt till det som händer i ens liv.

I yinyoga utför vi relativt enkla, mjuka yogaövningar och stannar i dem under en längre tid, och samtidigt slappnar vi av i hela kroppen och vilar i nuet.

Under 90 härliga minuter tar vi paus från allt annat och släpper taget om både spända muskler, stela höfter och landar in i positionerna och avslappning uppstår. Vi avslutar varje tillfälle med meditation och reflektion.

Förutom att jag är utbildad yinyoga lärare och mindfulness instruktör har jag även gått kurser i Kinesisk Medicin och Restorative yoga.

Det tillsammans med yinyoga och mindfulness får du ta del av när du går en kurs hos mig. Allt hör ihop.

VARMT VÄLKOMMEN!

KURSER I YINYOGA OCH MINDFULNESS

Yinyoga och mindfulness

i Vallentuna

Måndagar 16.30-18, 18:30-20.00

Nästa kursstart börjar den

26 oktober 2020

Yinyoga och mindfulness

i Norrtälje

Onsdagar 18:00 - 19.30

Nästa kursstart börjar den

21 oktober 2020

Referenser

Camilla Braun Fd Lindau

Yinyoga och mindfulness med Susann som ledare är helt underbart. Veckans höjdpunkt och man längtar till varje tillfälle. Detta ger verkligen ro i kroppen och man blir laddad med massor av full energi 🧘🏼‍♀️ 🙏

Camilla Braun fd Lindau

Eva Gunnarsson

Äntligen snart måndag igen! Yinyoga mindfulness och meditation i en härlig kombination med Suss. Nu är måndagar något för mig att längta till! Underbar kurs med härlig balans mellan utmanande övningar, skön vila och härliga möten med både djup och skratt. I lovet it 😍

Eva Gunnarsson

Erika Nilsson

Jag började på yinyoga & mindfulness hos Susann på Yinyoga Roslagen genom friskvårdsbidraget och blev förtjust i det direkt så anmälde mig till fortsättningskursen, 8 gånger. Susann har en mycket bra förmåga att förklara, ger gruppen många olika övningar, lyssnar på alla. Hennes röst i meditationerna är så lugn och trygg. Gruppdynamiken är givande, vilket måste ha med Susanns ledarskap att göra. Susann var en stor del i min rehabilitering när jag blev sjukskriven p.g.a. utmattning/depression. Yinyogan hjälper även min stela löparkropp. Jag kan varmt rekommendera Susann på Yinyoga i Roslagen.
Erika Nilsson

Gunilla M Lindberg

Harmoniskt, väldigt avkopplande. Man liksom landar i lugnet. Rekommenderas varmt ❤️

Gunilla M Lindberg